SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

ESKİ BAŞKAN AVNİ VERDİ GÜVEN TAZELEDİ

ESKİ BAŞKAN AVNİ VERDİ GÜVEN TAZELEDİ
Bu haber 13 Ağustos 2020 - 12:58 'de eklendi ve 300 views kez görüntülendi.

2. Olağan kongresini 9 Ağustos Pazar günü gerçekleştiren İYİ Parti Amasya, eski başkanını tekrar seçti. Güven tazeleyen Başkan Avni Verdi seçim sonunda konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasına Saygıdeğer Hemşerilerim ve değerli dava arkadaşlarım diye başlayan Verdi;

“Yoğun bir şekilde hazırlandığımız kongremizin güvenli, huzurlu ve düzen içerisinde geçmiş olması bizleri memnun etmiştir. Öncelikle kongre salonumuza coşkuyla dolduran ve bizleri samimi bir sevgiyle kucaklayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Kongremize teşrifleriyle bizleri onurlandıran Genel İdare Kurulu üyemiz Bülent GÜRSOY ve ilçe başkanlarımızı, diğer siyasi parti temsilcilerimizi, İl belediye meclis üyelerimizi ve İYİ PARTİ ’mize gönül vermiş tüm üyelerimiz ve delegelerimize şükranlarımı sunuyorum. Özellikle kongremize hazırlık aşamasındaki çalışmalarımızda görev yapan İYİ GENÇLİK AMASYA il başkanlığımızdaki GENÇ kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ederim. Kongre çalışmaları esnasında yoğunluk nedeniyle ilgilenemediğimiz, eksik ve kusurlarımız nedeniyle gönlünü kırdığımız ve gönlünü alamadığımız vatandaşlarımızın engin anlayışlarına sığınıyorum. Son olarak yeni yönetim kurulu üyelerimize ve arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Söz verdik, İYİ PARTİ ‘mizi AMASYA ‘da 1. Parti yapmak ve genel başkanımız sayın MERAL AKŞENER ‘İ cumhurbaşkanı yapacağız. AMASYA İYİ OLACAK  TÜRKİYE İYİ OLACAK.” Diyerek konıuşmasını noktaladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA